Opera_green.jpg

GALLAMIDDAG

 

Et brag af en gallafest i Operaen

Glæd dig allerede nu til et brag af en gallafest i Operaen med topunderholdning, bobler og en lækker middag. Vi begynder med en velkomstdrink, hvorefter middagen vil blive serveret på flere etager i Operaens smukke foyer. Scarlet Pleasure, Copenhagen Phil og DJ Mads Laumann sørger for, at aftenen bliver alt andet end kedelig. Nyd en rigtig festlig aften, mød kolleger og gamle studiekammerater og få mulighed for at stifte nye bekendtskaber.

Når du deltager i gallamiddagen, får du samtidig et eksemplar af bogen LOVORD - 10 advokater i 100 års Danmarkshistorie, som udgives af Gyldendal i forbindelse med 100-års jubilæet. Bogen er skrevet af forfatter og historiker Bo Lidegaard og indeholder 10 interessante portrætter af advokater, der hver især har sat deres præg på samfundsudviklingen. Hent den ved udgangen, når du går hjem.

 
 

Praktisk information

 • Tidspunkt/sted

  Tidspunkt: Fredag den 24. maj kl. 19.00, men kom gerne lidt før. Der vil blive serveret velkomstdrinks fra kl. ca. 17.45.

  Adresse: Operaen, Ekvipagemestervej 10, 1438 København K.


 • PRIS
  900 kr. For dette beløb får du: 3-retters menu, natmad samt fri bar (øl, vin og vand) hele aftenen. Der kan tilkøbes drinks.
  GRATIS for nye advokater, der er beskikket den 1. juli 2018 eller senere.
  50 % rabat for advokater, der er beskikket mellem den 24. maj 2016 og den 30. juni 2018.

 • Transport

  Til Operaen
  Bådtransport: For dem, der har deltaget i eftermiddagsarrangementet i Den Sorte Diamant, vil der være arrangeret bådtransport fra Den Sorte Diamant til Operaen. Bådene sejler i fast rutefart fra ca. kl. 17.30. Der vil blive serveret et glas vin under overfarten.
  Offentlig transport: Bus 9A kører til Fabrikmestervej (Danneskiold-Samsøes Allé). Herfra er der ca. 7 minutters gang til Operaen.
  Havnebus 991 sejler til Operaen (dog ikke sen aften samt om natten).
  Fra Operaen
  Offentlig transport: Bus 9A kører fra Fabrikmestervej (Danneskiold-Samsøes Allé), ca. 7 minutters gang fra Operaen.

 • Parkering

  Kommer du i bil, kan du benytte Operaens parkeringsplads.

 • Registrering ved ankomsten

  Henvend dig til Advokatsamfundets medarbejdere, der vil stå i Operaens foyer, når du ankommer. Her får du også at vide, hvor du skal sidde under middagen.

 • Garderobe

  Du har mulighed for at hænge overtøj m.v. i Operaens garderobe. Dette er dog på eget ansvar.

 • Dresscode

  Festligt tøj.
  Hvis du også deltager i eftermiddagsarrangementet, er der fra kl. ca. 16.30 mulighed for at klæde om i Den Sorte Diamant, inden bådene afgår til Operaen.

 • Bordplan

  Der vil blive udarbejdet bordplan til gallamiddagen. Når du tilmelder dig, har du mulighed for at ønske, hvem du gerne vil sidde til bords med. Vi vil så vidt muligt forsøge at efterkomme eventuelle ønsker.

 • Udlevering af jubilæumsbog

  Når du deltager i gallamiddagen, får du samtidig et eksemplar af bogen LOVORD - 10 ADVOKATER i 100-års Danmarkshistorie, som udgives af Gyldendal i forbindelse med 100-års jubilæet. Bogen af skrevet af forfatter og historiker Bo Lidegaard. Hent den ved udgangen, når du går hjem.