DSD_newblue.jpg

FAGLIGT & FESTLIGT

 

Fagligt og festligt eftermiddags-arrangement

Kom og vær med til en både underholdende og fagligt givende eftermiddag i Den Sorte Diamant.


Journalist og TV-vært Jes Dorph-Petersen fører os igennem eftermiddagen, hvor advokat og formand for den norske Nobelpriskomité, Berit Reiss-Andersen, chefredaktør på Politiken, Christian Jensen, og højesteretspræsident Thomas Rørdam i en paneldebat blandt andet giver deres bud på advokatens fremtidige rolle i samfundet. Programmet for dagen vil også indeholde taler, underholdende indslag ved satiregruppen MAGT og interview med forfatter og historiker Bo Lidegaard, der sammen med Gyldendal udgiver bogen LOVORD – 10 advokater i 100 års Danmarkshistorie i forbindelse med 100-års jubilæet. Under arrangementet vil cand. mag. Signe Bisgaard Nielsen tegne et visuelt referat af det, der foregår på scenen. Tegningerne vil blive vist på storskærm. 

En kold øl eller et glas vin. Sådan slutter eftermiddagens faglige program i Den Sorte Diamant.

For dem, der skal deltage i gallamiddagen, vil der fra kl. 16.30 være mulighed for omklædning i Den Sorte Diamant, inden bådene afgår til Operaen, hvor gallamiddagen begynder kl. 19. Her vil der være velkomstdrinks fra kl. 17.30. 

Praktisk information

 • Tidspunkt/Sted

  Tidspunkt: Fredag den 24. maj kl. 13.00.
  Sted: Den Sorte Diamant, Søren Kierkegaards Plads 1, 1221 København K.


 • pris

  Det er gratis at deltage i eftermiddagsarrangementet.

 • Transport/parkering

  Offentlig transport til Den Sorte Diamant: Bus 66 kører fra København H. Stå af ved stoppet Det Kongelige Bibliotek (Christians Brygge). Herfra er der ca. tre minutters gang til Den Sorte Diamant.

  Bådtransport: For dem, der også skal deltage i gallamiddagen, vil der fra kl. ca. 17.30 være bådtransport fra Den Sorte Diamant til Operaen. Der vil blive serveret et glas vin under overfarten.

  Parkering: Den Sorte Diamant råder desværre ikke over parkeringspladser til gæster. Det er dog muligt at parkere på de offentlige parkeringspladser ved Frederiksholms Kanal, Slotsholmsgade samt i parkeringsanlægget BLOX parkering. Fra BLOX Parkering er der ca. 10 minutters gang til Den Sorte Diamant.

 • Omklædning til gallamiddagen

  For dem, der også skal deltage i gallamiddagen i Operaen, vil der være mulighed for omklædning i Den Sorte Diamants kunstnergarderober fra kl. ca. 16.30.